Женски феномени
Женски феномени

Женски феномени еп 07

Во денешната емисија на женски феномени ќе видите:

како се оговара дечкото што го сакаме, што има во женски планер, како да оздравете за 5 мин. и како да добиете дозвола за викен журка. Интересни содржини спакувани во 20 минутна емисија.

Категории
Женски Феномени

ПОВРЗАНО