Женски феномени

Женски феномени еп 08

Кралицата на монодрамите, девојката која би можела да ги кажува предупредувањата за индикациите од лековите на реклами за медикаменти-без да биде убрзана-Мери, ни ја презентира предпоследната епизода од Женски Феномени.

Во оваа возбудлива епизода Мери ќе ги пофати маалските муабети, зошто во Бутел наместо Старо-Купујем викаат Косење, интервју со Каевски Борис-престижен фотограф од Скопје со кого дискутираат околу родителските работи.

Категории
Женски Феномени

ПОВРЗАНО