Втора тура резултати од „Видео база“

12 дена од почетокот на гласањето за проектот „Видео база“, ова се следните резултати.

САМ – 643
Локос Железарос – 598
Конфликт – 230
СМАТ – 101
Лоши Деца – 101
Колт – 82
The Author – 78
АСК – 72
Верка – 66
Фуснота – 55
Project 2501 – 33
Tasev feat. Big & Luka – 37
Културно Уметнички Работници – 32
Царос – 20
Try2Fly & Zijan – 1

 

Гласањето трае до 20 јули, до 12 часот. Гласајте за оние што мислите дека заслужуваат да добијат спот.

Категории
Видео База

ПОВРЗАНО