Zenski Fenomeni – Gaga Repete

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ГАГА РЕПЕТЕ – Женски Феномени

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Личен опис

Емисијава е наменета за сите женишта и мужишта што сакаат да знаат се за жените. Поделена е во четри дела и сите се поврзуваат баш со жената и нејзините феномени.

Шо е поентата

Во оваа емисија ќе откриете како оговараат жените за се и сешто козметичари, комшики, колеги, колешки се живо и диво. Ќе дознаете се што може и неможе да се најде во женски новчаник, ташна, несесер и.т.н. Ќе видите што се може да се спреми и направи во рок од 5 минути. Како и тоа кој тактики ги користат жените за да му се доближат на некого, било симпатија, мајка, татко, непријателка…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Гага Репете - Женски Феномени[/vc_column_text][/vc_column][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][huge_it_videogallery id=”4″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]Back[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]